Så här går det till


Trappan är en viktig del av interiören i ditt hem och genom att ge din trappa nytt liv lyfter du helhetsintrycket direkt! När man renoverar sin trappa är det viktigt att använda rätt verktyg och framförallt att använda virke av rätt kvalitet. Vi arbetar bara med produkter vi själva litar på och som håller högsta kvalitet, framförallt steg från Duri och Stepkit.

Vi börjar med att göra ett hembesök där vi mäter eran trappa. oftast kan vi lämna ett pris direkt på plats. När vi har bestämt vilket material ni vill använda så bokar vi ett datum för montering. I de flesta fall så blir renoveringen klar samma dag. Hör av dig om du har några funderingar.

Tveka inte att kontakta oss för en offert så berättar vi vad som passar bäst till er trappa!

Vi utför hembesök kostnadsfritt!

Kontakta oss

Skicka ett MMS till oss på din trappa så hjälper vi dig med alternativ för just dig.

Mobiltelefonbild
ellipsvit

Vi renoverar i västra Götalands- och Norra Hallands län.

Välj mellan flera olika träslag till dina steg


Vi arbetar bara med produkter vi själva litar på och som håller högsta kvalitet, framförallt steg från Duri och Stepkit. Vi har mångder med alternativ till dig och vi kommer gärna på hembesök och visar våra träprover. En stor favorit är massiv ek som finns som både helstav och trestav. Vi har även steg i valnöt ask och lönn. Alla från 8mm till 15 mm i tjocklek.

Genom att välja träslag och sedan om man vill olja eller betsa eller lacka i önskad kulör blir variatonerna många och kan lätt anpassas efter ditt tycke och smak. Klä din trappa i en tidlöst vacker oljad ek eller varför inte en trendigt svartbetsad trappa. Hör av dig till oss så kommer vi förbi och visar dig. Ta gärna en titt i galleriet på våra tidigare arbeten

Beatrice Ask
Beatrice Ask
Beatrice Ask
Beatrice Ask